Starters 2019

Välkommen till första informationsträff för starters 2019. Vi träffas på klubben den 2:a april 2019 kl. 14.00.

Golfsäsongen är igång, i alla fall håller på gång, och därmed börjar även planeringen av starterverksamheten för 2019. Under de senaste fem säsongerna som Linköpings GK haft starters har responsen från såväl medlemmar som greefeegäster varit övervägande positiv. Vår förhoppning är att utveckla verksamheten ännu mer, bli ännu fler och därmed kunna bemanna fler tider. En starter är en person som agerar golfvärd vid första tee och ser till att spelet flyter på. Som starter är din viktigaste uppgift att med trevligt bemötande hälsa medlemmar och gäster välkomna till Linköpings GK.

Vi hoppas att ni som varit starters förut känner er manade att bemanna första tee även detta år. Eftersom vi är så få starters, är vi tacksam om du vill bjuda in en kompis eller någon annan som kan tänkas blir starter.

Är du nyfiken och vill veta mer? Välkommen till en informationsträff 2 april, oavsett om du varit starter tidigare eller inte.

Anmäl din närvaro vid träffen till Bill senast 31:e. mars.

Kom och lufta dina åsikter om starterverksamheten. Vi vill höra vad du tycker är bra och vad du tycker vi behöver förändra mm.

Om du tyvärr inte har möjlighet att närvara just den 2:e april så anmäl ditt intresse att delta som starter under 2019. Även detta till Bill snarast möjligt.

Anmälan till:   Bill Patterson             mobil/SMS 0706 – 80 30 79  email    bill.patterson@comhem.se

2019-03-25T09:31:47+00:00 25 mars, 2019|Medlem|