Bokningsinformation 2019

Bokningsinformation 2019 2019-03-25T15:50:34+00:00

Generella bokningsregler

• Helgfria vardagar: bokning kl. 8-19.50 möjlig 30 dagar i förväg, bollränna övrig tid.
    • Undantag: startförbud måndagar innan kl. 10.00 pga banarbete.
    • Startförbud från hål 1 kl. 7-7.59 tisdag-fredag pga banarbete. Spel från hål 10 OK (bollränna).
  • Lördag-söndag + helgdag: bokning kl. 7-19.50 möjlig 30 dagar i förväg.
    • Undantag: kl. 8-11.50 kan bokas av Aktiv Plus fr.o.m. måndag samma vecka, övriga medlemmar och gäster kan boka dessa tider fr.o.m. onsdag samma vecka.

Gruppbokning

• Maila din förfrågan till info@linkopingsgk.se.
  • En gruppbokning består av minst 16 personer (mindre grupper hänvisas till Min Golf max 30 dagar i förväg)
  • Samtliga golf-id:n ska uppges vid bokning eller senast en vecka i förväg via mail till info@linkopingsgk.se
  • Vill man låsa en tid som 3-boll kostar det 100 kr extra per tid.
  • Gruppbokningar kan göras alla tider utom lördag-söndag kl. 8-12.
  • Pris: ordinarie greenfee som betalas per person i shopen om inget annat uppges vid bokning.
  • Utskrivna scorekort och banguide

Pris per person från: se greenfeepriser här

Vänligen anmäl dig i shopen innan du går ut på banan.

Samtliga spelare ska, gäst som medlem, ska anmäla sin ankomst mins 15 minuter innan spel.

Detta görs i terminalen vid shopen eller hos shoppersonalen. Terminalen finns tillgänglig även när shopen är stängd.

Avbokning ska ske via golf.se eller telefon senast 3 timmar i förväg. Spelare som ej infinner sig på inbokad starttid och ej avbokat denna senast 3 timmar före start, debiteras följande:

• Gäster: full greenfee
  • Medlemmar: varning och riskerar vid upprepade tillfällen bokningsförbud.

Golfbil

18 hål: 200 kr per person
9 hål: 100 kr per person

Läkarintyg och körkort krävs.