Golfens dag 2019

Golfens dag 2019 2019-05-20T15:30:26+00:00

Ta med en kompis till Golfens dag 25 maj och utmana LHC i roliga tävlingar!

Lördag 25 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi på Linköpings GK kommer att bjuda på massor av roliga aktiviteter och prova på-golf. Alla är hjärtligt välkomna – gärna tillsammans med familj och nyfikna icke-golfande vänner.

Golfintresset i Sverige är rekordstort! Antalet golfmedlemmar har ökat fyra år i rad och det är många fler som är nyfikna och funderar på att börja spela. Golfens dag är ett perfekt tillfälle att fånga upp intresset. Därför bjuder vi in alla i Linköping att testa att spela golf, umgås och njuta av vår fina miljö.

För att vår Golfens dag ska bli riktigt lyckad behöver vi din hjälp! Boka in lördag 25 maj i din kalender och ta med familj och vänner till en rolig dag på klubben. Marknadsför gärna dagen genom att dela våra inlägg i sociala medier och var med och sprid golfglädje i hela Sverige.

• Prova-på-golf med våra tränare Lars och Katarina Vangdal
  • Footgolf – låna fotboll i shopen
  • Fiskdamm från Karamello
  • Se Greenteams maskiner som sköter golfbanan med
  • Restaurang P2 bjuder på varmkorv och Festis

Läs mer om Golfens dag i Sverige på www.golfensdag.se.

Hoppas att vi ses!