Shoppersonal sökes

Linköpings Golfklubb söker personal till shopen/receptionen under säsongen 2019, april-oktober. Som receptionist hos oss är du ett av våra ansikten utåt och ofta den första kontakten som en gäst eller medlem får med Linköpings Golfklubb.

Vi söker dig som är en driven, engagerad, positiv och noggrann person, gärna med tidigare erfarenhet från receptionsarbete och försäljning. Du brinner för att ge service av högsta kvalitet, är nyfiken och framåt. Du är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och är van att arbeta under en tidvis hög arbetsbelastning. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna hantera situationer som kräver snabba lösningar för att tillgodose våra medlemmar och gäster med en hög servicenivå.

Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt receptionsarbete samt försäljning i shopen. Vi ser gärna att du är intresserad av att utveckla golfshopen tillsammans med oss. Du har god kännedom om golf och dess villkor. Arbetstiderna varierar och inkluderar både öppning och stängning, vardag och helg.

Arbetsuppgifterna innebär bl a bokning av speltider och golfbilar, incheckning, kassabetalningar, försäljning av kläder och skor samt inventering. Delaktig i tävlingshantering och bistå kansli och tävlingskommitté vid tävlingsplanering såsom incheckning och scoreinmatning är också vanligt förekommande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och sociala kompetens! Erfarenheter av kassasystem och GIT är meriterande.

Tjänsten är en timanställning under säsongen 2019.

Är det dig vi söker? Skicka ditt CV och personliga brev till Malin Landelius: info@linkopingsgk.se

2019-03-11T09:06:30+00:00 11 mars, 2019|Aktuellt|