Vi söker kanslist/ekonom!

Vi söker kanslist/ekonom!

Beskrivning av tjänsten

Linköpings GK grundades 1945 och vår golfbana är mycket centralt beläggen i Linköping mellan Universitet och Mjärdevi. Vi har idag en bred verksamhet och söker även framöver att utveckla verksamheten. Linköpings GK är en gammal förening som erbjuder en trevlig och positiv samvaro för våra medlemmar och gäster. Vårt valspråk är ”Make it Nice”.

Rollen som kanslist/ekonom är en bred tjänst som omfattar både rent administrativa arbetsuppgifter som bokföring och in- och utbetalningar, kassahantering, avstämningar men även en del där man möter och servar våra medlemmar och gäster. En del av arbetet sker i samarbete med våra aktiva kommittéer i planering och genomförande av våra olika aktiviteter. Kanslisten arbetar nära klubbchefen och ansvarar i vissa delar även för driften av vår shop/reception. Du som söker den här tjänsten bör vara flexibel och öppen för nya utmaningar, mao vara beredd att hugga tag i olika arbetsuppgifter som vi har behov av även om de inte står i Din befattningsbeskrivning. På Linköpings GK finns idag sex helårsanställda kompletterat med tio – femtontal säsongsanställda i shop och på banan.

Eftersom vi nu är mitt uppe i arbetet med att omstrukturera ekonomifunktionen i samarbete med våra revisorer kan vi idag inte precisera arbetsuppgifterna men de kommer att innehålla inslag av personaladministration, bokföring, avstämning, reception och service till medlemmar och gäster.

Viktiga kvalifikationer

Erfarenhet av liknande ekonomiarbete med eget ansvar är ett krav. Vana av de program vi arbetar i är önskvärt, vi sätter stort värde på erfarenhet av golfens egna administrativa program GIT. God datorvana och kunskap i Office programvarorna är också önskvärt. Kunskap kring sociala medier är ett plus eftersom vi ser att vi i framtiden mer och mer kommer att kommunicera med våra medlemmar och gäster den vägen.

Personliga egenskaper

Vi hoppas och tror att ett eget golfintresse är en stor hjälp i arbetet på vår golfklubb. På Linköpings GK har vi en öppen och serviceinriktad attityd mot de personer som besöker och kontaktar vår anläggning, det är därför viktigt att du som sökande är en diplomatisk och ansvarstagande person som trivs i ett litet team som arbetar nära tillsammans. Du är en självständig och rättfram person som trivs med att vara den som håller ordning och reda och kontroll på klubbens ekonomi och administration.

Tillträdet bör ske snarast eftersom den Du ersätter slutar under våren och vi ser det önskvärt att du kan gå parallellt med henne under en inkörningsperiod.

Skicka ett personligt brev och en CV med referenser till;

Klubbchef Peter Östlund
peter.ostlund@linkopingsgk.se
070 – 558 98 08

Frågor

Peter Östlund – 070 558 98 08
Malin Landelius – 013 – 26 29 92

Tjänst: Kansli/ekonomi
Tillträde: Omgående/snarast.
Sista ansökan: Löpande/snarast.

2019-03-18T15:31:15+00:00 30 januari, 2019|Aktuellt|